Categorieën

UNILUX HORREN

UNILUX-HORREN
Heeft u last van insecten? Stop met het spuiten van chemische middelen. Wij hebben de oplossing voor u! Een hor beschermd u tegen muggen en andere vervelende insecten. Tevens zijn er ook horren met pollengaas verkrijgbaar. Ideaal tegen de pollenallergie!
Wij zijn uw horren specialist. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij helpen u verder. Bent u opzoek naar een plissé hordeur, plissé vorzethor, inklemhor of voorzethor. Het is allemaal mogelijk. Via de onderstaande banner kunt u, uw hor naar wens bestellen of een offerte aanvragen. 

                                      Bestel uw unilux hor via onderstaande banner!


                                 Unilux Horren                                                                                                      
                                 

 


Unilux: Innovatief design van Nederlands fabricaat

Al sinds 1990 ontwikkelt en produceert Unilux horren in eigen fabriek in Nederland. We beheersen alle processen, van productontwikkeling tot levering en repareren zelf. Dit biedt ons de mogelijkheid om altijd de beste kwaliteit maatwerk te leveren, binnen een zeer kort tijdsbestek. Wij werken continu aan verbeteringen en innovatie wat de constante kwaliteit van een op maat gemaakt product waarborgt. De beste kwaliteit, de snelste levering: zaken waar we trots op zijn. Speerpunten zijn leverbetrouwbaarheid en een exclusief assortiment voor onze dealers zodat zij zich kunnen blijven onderscheiden. Naast horren maken we ook Topspin zonwering en Fractions aluminium shutters.